söndag 29 december 2013

El Limon Cascada

Igår var vi på äventyr igen. Denna gång gick färden till El Limon, ett 50 meter högt vattenfall.
Dit tog vi oss med hjälp av en öppen buss och sedan tog vi oss genom berg och tropiker på hästryggen.

Det var riktigt häftigt! En lokalbo följde med en och hästen, verkade vara hans häst, och hästen var helt drillad på honom. Spelade inte så stor roll vad jag gjorde på ryggen, den lyssnade ändå bara på min guide, oavsett avstånd han befann sig på. Medina sa innan att de var som halvautomater och det stämde. De trampade på stigarna, när vi kom fram så släppte de bara hästarna som gick över en bro och parkerade.

Där framme gick vi ner för en trappa för att komma fram till foten av fallet, och det var riktigt häftigt! Vi badade där också, det var ganska kyligt vatten, men skönt efter en varm ritt. Trappan upp igen var en pärs, och mina lår gör SÅ ont idag. Men bra med lite motion. :)

Vi lärde känna ett par svenskar också på turen, ett par i vår ålder, som är här på försenad bröllopsresa. Jättetrevliga, och vi har hängt en del sen dess. Vi är på samma nivå, alla fyra på något vis. Ni vet att man bara klickar med vissa, så känns det med dem. Riktigt skoj!

Nu får bilderna tala sitt språk istället.

Förvånande nog fick vi hjälmar

Johan red framför mig. De höll ihop oss iallafall. 


Fallet


Den stackars lilla hästen som fick kämpa sig genom skogen med mig på ryggen.

Johans fina lilla häst

Såhär såg bussen ut. Mycket säkert. ;)

Vi köpte även turfotografens dvd med alla bilder från utflykten som vi kan kolla när vi kommer hem. :)

1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter. Vattenfall är så härliga. Mini var vid vårt vattenfall (vattenfallsrundan) i går där sjöarna störtar sig ned mot Kaggfjärden som är samma vatten som det ni badar i.
    Gabriel Orm

    SvaraRadera