onsdag 1 januari 2014

Nyårsafton i Karibien :)

Nyårsafton spenderade vi passande nog på en Katamaran på havet. Det var helt underbart! Vi serverades Cuba Libre(Rom och Cola) och Santo Libre(Sprite och Cola) och det var också vår sista utflykt på resan. Vi vet inte riktigt vad vi missat på andra utflykter, men det känns som om vi valt precis rätt. 

Vi seglade fram över havet och snorklade runt en liten ö. Snorklingen var mycket bättre i Egypten dock. Sen åt vi på ett sjustjärnigt hotell innan vi seglade hemåt igen. Vi har köpt DVD med bilder från alla våra utflykter, blir spännande att se när vi kommer hem. 

På kvällen hade vi bokat bord i restaurangen tillsammans med våra nya vänner och avnjöt god mat i gott sällskap. Sedan inväntades tolvslaget. Tyvärr regnade det en del under kvällen, men blev uppehåll lagom till tolvslaget. Vi bjöds på skumpa och vi fick varsin påse med partyattiraljer. Nedan kommer lite bilder till dagen. 







 Johan under vattnet

 Sjöstjärna
Fiskar

Vårt hotell från vattnet. Ni ser som tre parhus? Vi bor i det i mitten.

De anstränger sig verkligen i restaurangen med utsmyckning






God fisktallrik



Fyrverkerier vid 12-slaget

Staden nedanför

En segelbåt


Bromance ;)

För att sammanfatta det hela har vi haft det helt underbart, människorna här är så härligt glada hela tiden. De går och sjunger och dansar och känns genuint glada. 

Det känns lite tungt att lämna hotellet 10.30 imorgon och sen inte vara hemma förrän kl 7 på fredag morgon, svensk tid dock. (2 Dominikansk). Så på fredag lär vi vara ganska så slutkörda. På lördag är vi förhoppningsvis människor igen, senast söndag. ;) 

På ett sätt är det ju alltid skönt att komma hem - men jag hade nog kunnat stanna ett tag till... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar